Marta Gispert fixa un calendari de treball entre la Paeria i l’Associació de Comerciants de Zona Alta

    La regidora de Consum, Comerç i Mercats ha mantingut avui una reunió amb el president de l'entitat, Josep Bellera per concretar vies de col·laboració amb l'Ajuntament

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La regidora de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida, Marta Gispert, ha mantingut avui una primera reunió de treball amb el president de l’associació de comerciants de la Zona Alta de Lleida, Josep Bellera per establir un calendari de treball i els objectius de col·laboració entre la Paeria i aquesta entitat de comerç.

    Gispert ha destacat “el creixents interès i atractivitat que ha aconseguit generar la Zona Alta com a nucli comercial consolidat de la ciutat” i també ha volgut remarcar que es tracta d’una zona que “conjuga perfectament l’activitat comercial i els establiments d’oci i restauració, la qual cosa li atorga un evident valor afegit”.

    L’Associació Zona Alta Lleida, amb 150 establiments associats, es desplega per una de les àrees comercials més gran de Lleida i s’ha consolidat com un punt de trobada. Un espai obert de reunió intergeneracional de la ciutadania, amb establiments d’oci diürn i nocturn.