Marina Marlo, guanyadora de ‘Got Talent’: “M’agradaria molt poder arribar a gravar un disc”

0
980

Per aquells qui no la coneixeu la jove Marina Marlo ha saltat al panorama musical després de la seva victòria al programa televisiu ‘Got Talent’. Té clar que la seva passió és la música i que vol estudiar Art Dramàtic.

Fes-nos cinc cèntims. Qui és Marina Marlo?
Tinc 17 i vaig nèixer a Terrassa. Farà cosa de tres anys que vaig venir a viure a Roda de Berà. Actualment, estic estudiant primer de Batxillerat (l’Artítstic Escènic) a l’escola Baix Penedès de El Vendrell.

A banda de la música, què és el que més t’agarada?
M’agrada el futbol i també el teatre. Activitats que, més o menys, practico sempre que puc.

D’on et surt aquesta passió per la música?
Des de petita que sempre he cantat. Amb els meus pares em posava el Karaoke. Puc dir que sempre he cantat. És cert que, des de que vaig arribar a Roda de Berà m’hi he posat més. De fet, ha estat en aquests darrers anys que m’he anat apuntant a diferents càstings, així és com vaig arribar a ‘Got Talent’.

Got Talent és el primer càsting al que t’has presentat?
No, també m’he presentat a ‘La Voz Kids’. De fet, vaig arribar a fer l’audiència a cegues, però cap coach es va girar. Ni tan sols ho van retransmetre per la televisió. Va ser llavors quan vaig presentar-me a la primera edició de ‘Got Talent’, però no em van agafar. Quan vaig saber que enguany farien una segona edició ho vaig tornar a intentar i va ser quan vaig entrar.

Com vas viure la noticia de que entraves al programa?
No m’ho podia acabar de creure. Evidentment, estava molt feliç d’haver-ho aconseguit. Va ser com un ‘shock’.

Ara, que ja ha passat tot, ens pots explicar com vas viure el teu pas pel programa?
Doncs molt bé, estic molt contenta. He après moltíssim, ha estat una oportunitat molt bona. Una de les coses que he millorat ha estat la vergonya, que l’he après a superar. També he après molt de la resta de concursants que m’han ensenyat moltes coses.

T’has quedat amb algun dels consells que t’han donat durant el teu pas pel talent show?
Sí, amb molts, peró especialment recordo un que em va donar un dels coreògrafs de ‘Got Talent’, el Jony, el dia de la semifinal. Abans de sortir estava molt nerviosa i ell em va tranquilitzar. Em va dir que això és un programa, que si no aconseguia superar la fase que no passava res. El que tenia que fer en aquell moment era gaudir del moment. Em va servir molt perquè vaig sortir tranquil·la i vaig gaudir molt del moment.

Amb que et quedes de tota aquesta experiència que has viscut?
Agraeixo molt haver tingut l’oportunitat de cantar en aquell escenari i haver pogut cantar davant de tot el públic. També em quedo amb totes les amistats que he fet. Ha estat molt bonic.

Parlem del dia de la final. Quan van dir que el David Tejada i tu éreu els guanyadors, què vas pensar?
Els moments previs abans de dir el nom dels guanyadors només pensava en que volia sentir el nostre. Quan això es va fer realitat… Em vaig quedar en shock, va ser un moment molt estrany, però molt bonic. És molt difícil descriure aquell moment.

Ara que ha passat el temps, com veus el teu triomf?
Doncs molt bé. L’actuació va quedar molt bonica, ho vam fer molt bé. Està clar que molta gent es mereixia guanyar, però nosaltres també. Estic molt contenta amb la feina que hem fet i fins on hem arribat.

Tens crítiques molt bones a les xarxes. Ets sens recolzada?
Sí, molt. He llegit molts comentaris i molt bons. Això és molt important. Com dius, em sento recolzada, i axiò s’agraeix.

Després d’això què és el que faràs?
Continuar amb les classes de cant. A banda, aquest estiu també faré algun concert per la zona.

Podem saber on?
(riu) Encara no puc dir res.

Quin és el teu somni?
M’agradaria molt poder arribar a gravar un disc. D’estil Pop i en anglès, així em poden escoltar fora.

Daniel Martínez Jorba

FER UN COMENTARI