Maria Sirvent (CUP) diu que els Mossos van disparar-li la pilota d’escuma amb intencionalitat

    La diputada de la CUP demana la dimissió de Buch per la "desproporció policial"

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    La diputada de la CUP Maria Sirvent, ferida en una mà per una pilota de ‘foam’ disparada pels Mossos d’Esquadra dijous a Terrassa, ha assegurat que no es va tractar d’un accident, sinó que l’agent va “apuntar”. En una entrevista a ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio, la cupaire ha explicat que dijous ella estava en un carrer “on no hi havia massa més gent” atenent dues persones, “una amb una crisi d’ansietat i l’altra amb el cap sagnant”, i ha subratllat que aquestes “pistoles són de molta precisió i fins i tot tenen un visor”. La diputada de la CUP ha demanat la dimissió del conseller de l’Interior, Miquel Buch, per la “desproporció policial” d’aquest dijous.
    Sirvent ha explicat que ja té “bé” la mà, que ja li han donat l’informe mèdic de les ferides que va patir i que està “preparant la corresponent denuncia”.

    Per tot plegat, ha denunciat la gestió política del departament d’Interior perquè, segons ella, “defensa les elits financeres”. “Tenim un model de seguretat que no dista en res del de fa 40 anys, que defensa les elits financeres”, ha criticat. La cupaire ha explicat que dimecres va trucar a Miquel Buch “per dir-li que les manifestacions feixistes eren un perill per a les persones” i demanar-li que no els donés el permís per manifestar-se.