Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

Marc Aranda i Anna Artal s’imposen a la Cursa de la Truita d’Alfarràs, que aplega 150 participants

Avatar photo

Josep Ramon Sanahuja i Mònica Martínezvan ser els guanyadors a la distància de 5 kilòmetres

Participants de la Cursa de la Truita d’Alfarràs. Imatge cedida

Un total de 150 participants es van donar cita aquest dissabte a la Cursa de la Truita d’Alfarràs. La prova, puntuable per a la Lliga Ponent, va tenir com a guanyadors Marc Aranda i Anna Artal en la distància llarga, mentre que Josep Ramon Sanahuja i Mònica Martínez es van imposar a la curta.

Aquesta era la quarta edició de Cursa de la Truita, emmarcada dins la 8a Mostra de la Truita d’Alfarràs. Organitzada per l’Ajuntament d’Alfarràs amb la col·laboració d’Alfaventur, els participants podien optar entre dos recorreguts, de 10 i 5 kilòmetres, dels quals aquest darrer també es podia fer caminant. Tots dos trajectes transitaven per pistes i carrers del terme municipal d’Alfarràs.

Als 10 kilòmetres, Marc Aranda (Valencia CIF) va ser el guanyador masculí amb un registre de 35.47, seguit de Xavi Gutiérrez (LastZankada), segon amb 37.37, i de Josep Llevadot (Sícoris), tercer amb 37.41. En l’apartat femení, Anna Artal (Amics Atletisme Andorra), vigent campiona de les Mitges de Ponent, va ser la vencedora amb 42.29. L’han acompanyat al podi per dos representants de l’Ekke: Nuria Sus, segona amb 45.29, i Alicia Martín, tercera amb 46.17.

Pel que fa a la cursa curta, en homes el millor va ser Josep Ramon Sanahuja (Xafatolls) amb un crono de 19.61, seguit dels independents Sergi Pascual, segon amb 19.51, i Vicent Sus, tercer amb 19.58. En dones, triomf de Mònica Martínez (Clos Pons Thai Runners) amb 21.25, pel davant de la seva companya de club Antònia Argilés, segona amb 23.13, i de la independent Aida Borrell, tercera amb 25.32.

La sortida i l’arribada es van ubicar a l’avinguda Catalunya, i els corredors van tenir a la seva disposició al Poliesportiu Municipal els serveis de dutxes i vestuaris, així com servei de guarda-roba a l’Ajuntament d’Alfarràs. Hi va haver avituallament líquid a la meitat del recorregut de 10 kilòmetres, i al finalitzar els dos recorreguts hi va haver avituallament sòlid i líquid.