La mar protagonitza el programa d’hivern de l’Antena del Coneixement de la URV a Cambrils

    La inauguració de l’exposició “Una mar infinita” a la Torre del Port d’aquest dissabte serà la primera activitat del segon trimestre

    La mar, tractada des de diferents vessants, és una constant en les activitats del segon trimestre del curs 2017-2018 del Campus Extens de la URV a Cambrils, coordinat des del Museu d’Història de Cambrils. La programació està formada per vuit activitats fins a Setmana Santa, totes elles de caràcter gratuït, al voltant de l’art, l’etnologia, la gastronomia, la literatura, l’enginyeria naval o la prehistòria.

    D’altra banda, i amb l’objectiu de sumar esforços amb programes consolidats, es continuaran les col·laboracions amb altres accions que es desenvolupen al municipi. És així com algun dels actes inclosos al Campus Extens de la URV a Cambrils, forma part de les programacions de la Jornades de la Galera i la Cuina Marinera o bé a les activitats al voltant del dia 8 de març.

    Les activitats començaran aquest dissabte 20 de gener amb la inauguració de l’exposició Una mar infinita que inicia, a la vegada, el període expositiu d’enguany a la Torre del Port.