Manifestació a Palamós en contra del nou camí de ronda

Ja fa un parell de setmanes que han començat les obres per el nou camí de ronda de Palamós, que ha d’enllaçar des de la platja de Castell fins a Cala Margarida. El nou projecte de camí no està causant sensació entre els vilatans, i a més, està aixecant moltes protestes per l’impacte ambiental que està tenint i es preveu que tindrà.

L’associació ecologista ja es va manifestar el dilluns 16 de novembre en contra del tram que ja s’havia construït, que comprèn des de Cala Margarida fins la Fosca, passant pel Cap Gros, i amb la intenció d’aturar les obres. Aquestes són algunes de les imatges que des de l’associació ens van cedir.

Una de les zones del tram entre Cap Gros i La Fosca, tot encimentada          (Foto:Salvem la Pineda)
Concentració que es va realitzar el 16 de novembre (Foto d’arxiu)

 


Ahir la manifestació la van fer davant l’Ajuntament a les 8 de la tarda, amb la intenció de trobar-se amb els polítics de l’Ajuntament una vegada aquests haguéssin acabat el ple que estaven duent a terme. Es van estendre cartells i pancartes davant la porta de l’Ajuntament i es van entonar càntics diversos en contra les polítiques urbanístiques i en defensa del paratge natural de la Pineda d’en Gori i el litoral palamosí.

Concentració de l’associació ecologista “Salvem la Pineda” davant l’Ajuntament de Palamós. (Foto: Jordi Gafas)

També s’oferia informació dels diferents projectes urbanístics que hi ha en peu en el municipi en aquests moments. Per saber-ne més, pots consultar a la plana web de l’entitat SOS Costa Brava.