Manel Masià presenta una candidatura “per recuperar la confiança dels Ampostins”

El dia 30, la candidatura es presentarà en un acte públic al Parc dels Xiribechs

Ahir divendres, a la seu del Partit Demòcrata d’Amposta es va presentar la Candidatura a les municipal del proper maig. Una llista que busca recuperar la confiança de l’electorat d’Amposta.

Durant aquests últims quatre anys, s’ha fet un nou partit, amb un nou president local, s’ha
canviat de local, i s’ha implantat una nova forma de treballar, sobretot buscant l’obertura al màxim del partit a la ciutadania. Una nova forma de treballar que “de manera ambiciosa busca fer una Amposta millor i adaptada als nous temps”.

Durant l’últim any s’han intensificat les reunions amb entitats esportives, culturals i socials, i amb personalitats destacades d’Amposta per tal d’agafar el batec de la ciutat i de les persones més implicades.

L’anàlisi de la majoria de reunions és que Amposta “econòmicament està gelada, que no hi ha feina de qualitat i que a nivell territorial s’està perdent pistonada”. L’Amposta “magnètica”, un decàleg de valors i propostes, és aquella Amposta “que supera tots aquests problemes per tornar a possar-la al mapa, per generar feina de qualitat, per fer una gestió diferent de l’ajuntament posant les persones als centre i que fa de la ciutat un servei”.

La llista està composta per 12 dones i 9 homes, la qual cosa representa un canvi de tendència respecte a d’altres llistes i l’aposta per encarar un canvi de model de societat.

Una llista transversal amb tots els sectors representats, “amb gent planera, bona gent, amb una mitja d’edat per sota de les anteriors llistes de CDC i, sobretot, amb moltes ganes de treballar per la gent d’Amposta”.