La Magic Line aplega 13.000 participants i recapta 320.000 euros

  La marxa culmina quatre mesos d'accions solidàries per ajudar persones en situació vulnerable en 11 centres de Barcelona

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Aquest diumenge ha tingut lloc la Magic Line Sant Joan de Déu, una marxa solidària que ha celebrat la seva cinquena edició amb 13.000 caminadors i una recaptació de 320.000 euros. Aquest esdeveniment és la culminació a quatre mesos d’accions solidàries per tal de sensibilitzar i recollir fons per ajudar infants malats, gent gran, persones sense llar, amb dependència, trastorns mentals o discapacitat. Els recursos aconseguits es destinaran als més de 75 projectes socials que desenvolupen els 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona, un dels quals és l’Hospital.
  Un total de 912 equips han impulsat les més 300 activitats per recaptar fons arreu del territori, i aquest diumenge han completat la caminada per celebrar els mesos previs de mobilització. Els participants han començat a caminar a les 7 del matí des de Can Cuiàs (Ciutat Meridiana), i els que s’havien inscrit han recorregut 40 quilòmetres. Durant la marxa s’han anat sumant altres equips que han caminat distàncies més petites. L’organització ha anat a càrrec de més de 700 voluntaris i voluntàries.

  A banda de la caminada, aquest diumenge a la tarda diferents artistes professionals i amateurs han participat en un espectacle a la plaça de la Catedral de Barcelona sota la direcció de Martí Torras. També hi ha hagut actuacions al fossar del castell de Montjuïc, en un “pícnic cultural” amb diferents activitats musicals. Des d’aquest diumenge i durant tot el mes de març, nou equipaments culturals obriran les portes gratuïtament a tots els participants i voluntaris en les mobilitzacions.

  En el conjunt de les cinc edicions, la Magic Line Sant Joan de Déu ha recaptat 1 milió d’euros i ha finançat un centenar de projectes solidaris.

  ACN