Magí Pallarés presenta la seva candidatura municipalista per a les pròximes eleccions del 2019

  A l'acte de presentació van assistir més de 60 persones que donen suport a l'actual alcalde

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El passat dijous 23 d’agost Magí Pallarés, actual alcalde de Sant Jaume dels Domenys, va presentar en un acte la seva candidatura municipalista per a les pròximes eleccions del 2019. A l’acte van assistir més d’una seixenta de persones que van donar suport a Pallarés.

  Pallarés que actualment porta 23 anys com a alcalde a Sant Jaume dels Domenys i sent convergent, a les pròximes eleccions del 2019 es presentarà amb una llista municipalista, de moment sense sigles definides, ja que el PDeCAT va escollir com a nou cap de llista a l’exregidor Marc Palau.

  Pallarés va explicar que “aquesta última legislatura no ha sigut gens fàcil” sobretot per les grans pèrdues de dos grans amics seus, Xavier Bona i Joan Viñas; deixant de banda que dos regidors haguessin plegat o que haguessin intentat fer-li una moció de censura.

  Magí va recalcar que la llista amb la que es presentarà està formada per un grup que s’estima el municipi, honrats, amb credibilitat i de gent que vol seguir treballant per Sant Jaume dels Domenys.

  Pallarés va voler agrair també el suport de tots els que van assistir a la presentació i va donar les gràcies perque “avui soc aquí gràcies a tots vosaltres. L’alcalde té clar “que tinc el  millor equip de gent i que sempre he intentat ser un bon alcalde per a tots”.

  L’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys està totalment sanejat

  L’alcalde se sent satisfet ja que després de trobar-se al 2011 un ajuntament amb un endeutament fort, actualment està totalment sanejat gràcies a la bona gestió.

  Per a Magí és molt important que la llista amb la que concorrerà a les pròximes eleccions del 2019, estigui formada per persones que sentin passió pel municipi i que “tant el que vagi al número 11 com en qualsevol altre lloc siguin igual d’importants i serà una llista molt transversal”. Pel moment no se sap el nom del partit però, tenen set o vuit opcions que valoraran durant els pròxims mesos.