Lorena Roldán (Cs): “No volem crear problemes, com han fet els nacionalistes”

    La número 2 en la llista de Ciutadans per Tarragona al 21-D assegura que el grup municipal vol conèixer la situació dels comerciants per "buscar solucions"

    Lorena Roldán durant la visita al Mercat Central de Tarragona. Fotografia: Cedida

    El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, encapçalat per la número 2 de llista per Tarragona al 21-D, Lorena Roldán, ha fet una visita  -aquest dijous- al Mercat Central de Tarragona “per saber de primera mà els problemes que puguin tenir els comerciants”, segons ha explicat Roldán. La candidata ha afegit que l’objectiu és  “conèixer les accions que es poden dur a terme des de Cs perquè els negocis puguin tirar endavant”, ja que “des de fa uns anys tot s’ha centrat en el monotema de voler fer-nos fora d’Espanya i de la UE” i això ha provocat que altres aspectes i “necessitats” que tenen els tarragonins es deixessin de banda. Roldán ha assegurat també que la intenció del grup municipal és “buscar solucions” i “no crear més problemes, com han fet els nacionalistes”.

    En aquest sentit, la candidata ha apuntat que “les males relacions entre el Govern de la Generalitat, amb el senyor Puigdemont, i el govern del PP provoquen que els projectes no tirin endavant”. “Hem vist com, diverses vegades, el senyor Puigdemont deixava la cadira buida en negociacions importants”, ha continuat Roldán, qui ha afegit a més que “això no ha passat només en termes de finançament, sinó també en la resta d’aspectes”. Finalment, Roldán ha manifestat que la intenció de Cs és “participar en tots els òrgans de decisió que afecten a les comunitats autònomes”, així com aconseguir que “Catalunya torni a liderar les reformes d’Espanya i també d’Europa”.

    Durant la visita al Mercat, la número 2 de Tarragona al 21-D ha pogut saludar als comerciants i preguntar sobre la situació actual del comerç amb la campanya de Nadal. En aquest acte s’havia previst també la presència del cap de llista de Ciutadans per Tarragona al 21-D, Matías Alonso, qui no ha pogut estar per motius de salut.