L’Òrbita Gastronòmica celebra la segona edició al Teatre Bartrina de Reus

Avatar photo
La iniciativa posa en valor la importància dels aliments i la cuina local de qualitat

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus organitzen la segona edició de l’ÒRBITA GASTRONÒMICA, una jornada en què gastronomia i dansa es fusionen per impulsar la cultura i el producte de proximitat.

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils està fermament compromesa amb la formació del nostre alumnat, posant en valor la importància que tenen els aliments i la cuina del nostre entorn per la seva qualitat i excel·lència i, apostant per l’agricultura local i del territori. 

Una bona manera de compartir aquests valors i coneixements és treballant conjuntament amb les institucions que ens envolten en l’organització de la jornada ÒRBITA GASTRONÒMICA. 

Aquest és un projecte vinculat als Projectes Òrbita, un d’ells és els Premis Òrbita de dansa contemporània, que es va dur a terme el passat més de febrer al Teatre Bartrina de Reus, organitzats per l’Escola de Dansa del Centre de Lectura.

Dissabte 3 de maig de 10.30 a 13.00 hores, al Teatre Bartrina, els ciutadans podran visitar-nos i gaudir de les demostracions i degustacions gastronòmiques en les que utilitzarem aliments km0 del Mercat de Reus i de les principals DOP i IGP del territori i de les coreografies de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus.

Col·laboren en aquesta activitat:

Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils: el nostre alumnat aprendrà i us ensenyarà a convertir el producte de la nostra terra en delícies gastronòmiques.

Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus: mostra de coreografies a càrrec dels alumnes de l’escola. 

Mercat de Reus: aportant productes de qualitat per poder desenvolupar aquestes jornades. els aliments bons i de qualitat als veïns de Reus.

DOP Siurana: ens acompanyaran amb l’oli d’oliva verge extra, l’or líquid de la nostra història, tradició i poble.

Infrusec: aportaran el seu fruit sec de qualitats excepcionals, avellana per consumir crua o torrada o fer servir en la nostra cuina més autòctona i innovadora. 

Forn Sistaré: impulsaran el respecte i la passió pel que neix en la terra i acaba a taula.

Brasilia: Nascuda a Reus, Brasilia és molt més que una marca de cafè: és aroma de tradició i ofici. Porta la passió del bon gust allà on arriba, amb compromís pel territori i pel futur sostenible. 

Vinagres FORVM: veurem com la suma de la terra, el clima i l’elaboració seguint tècniques mil·lenàries han propiciat un producte autèntic, el Vinagre del Celler Avgvstvs Forvm.

UNIÓ Grup Cooperatiu: fomenta una alimentació saludable i el consum de productes cooperatius i de proximitat. Aportarà ametlla torrada provinent de les seves cooperatives agràries associades. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Incendi de contenidors a Vilanova i la Geltrú: almenys tres vehicles afectats

Notícia següent
Edifici Berlaymont de la Comissió Europea a Brussel·les

Brussel·les prendrà mesures preventives contra apagades generals futures

Notícies relacionades