L’oposició política lleidatana aturen l’activitat institucional i demanen a Ros resposta davant la repressió

    Consideren que davant la situació d'excepcionalitat per l'escalada repressiva amb la intervenció de facto de l'autonomia de Catalunya, l'alcalde no pot seguir plegat de braços aparentant normalitat

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El grup Municipal del Comú de Lleida, de forma conjunta amb PDECAT, ERC-Avancem i la Crida, ha plantat la comissió informativa d’Urbanisme d’avui i no assistirà a cap acte institucional durant la Festa Major i la Fira de Sant Miquel, com a rebuig al silenci de l’alcalde davant el que estem vivint. Consideren que davant la situació d’excepcionalitat per l’escalada repressiva amb la intervenció de facto de l’autonomia de Catalunya, l’alcalde no pot seguir plegat de braços aparentant normalitat. Els 4 grups han expressat la seva oposició al silenci de l’alcalde de Lleida davant la repressió que està patint Catalunya aquests dies.

    Exigeixen un pronunciament a Àngel Ros sobre aquesta situació, i en el seu paper de Paer en cap una defensa ferma dels drets de tots els lleidatans i lleidatanes, dels drets civils i les llibertats del poble català i de les institucions que el representen. “Un alcalde no hauria de defugir les seues responsabilitats, ni hauria d’haver posat el ple de setembre a 6 d’octubre per estalviar-se determinats debats polítics previs a l’1-O” expliquen en una nota informativa.

    A més afegeixen que continuaran fent feina municipal i la campanya al carrer per la participació en els pressupostos en comú i en el referèndum. A banda, el grup municipal continuarà treballant en les propostes seves per portar-les als plens municipals de l’Ajuntament.