L’oposició de Tarragona dubta que la Comissió Informativa dels JJMM “serveixi per alguna cosa”

    La Comissió Informativa tindrà lloc demà a les 12h a l'Ajuntament de Tarragona

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Els grups municipals d’ERC, PDeCAT, CUP i ICV han entrat avui al registre la instància per la realització d’un ple monogràfic per parlar dels Jocs Mediterranis (que en un comunicat de l’Ajuntament s’ha assegurat que l’alcalde el convocaria en el termini de 15 dies) i d’una bateria de preguntes sobre assumptes concrets d’aquest “projecte estrella de Ballesteros”, com l’ha anomenat Pau Ricomà, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona. Respecte al tema dels JJMM, demà al matí es durà a terme una Comissió Informativa que els partits municipals han assegurat que serviran per a poc i que “ha servit per mantenir els Jocs Mediterranis a l’opacitat”, segons Laia Estrada, portaveu de la CUP.

    Els quatre grups han assegurat que, fins ara, no han tingut cap coneixement de cap mena de dades sobre els Jocs Mediterranis. “Volem saber les dades per la ciutadania perquè els ciutadans ens mereixen saber què ha passat amb els Jocs Mediterranis”, ha comentat Ricomà. Per això, l’oposició ha demanat una valoració pública i no a porta tancada. Dídac Nadal, portaveu del PDeCAT, ha explicat: “És el dret de la ciutadania disposar de les dades i l’obligació del Govern de Tarragona de donar-les”.

    Respecte al comunitat del Govern de Tarragona que ha fet avui i en el que s’assegurava que Josep Fèlix Ballesteros celebraria un ple extraordinari en el termini de 15 dies per fer balanç del resultat dels Jocs Mediterranis, Pau Ricomà ha destacat: “Volem que els punts de l’ordre del dia siguin nostres, que siguin escollits per nosaltres, i que tractin temes molt concrets”. Per la seva banda, Nadal ha defensat que si el ple monogràfic es durà a terme és “pel treball de l’oposició”.