L’Oficina Jove Garraf guanya la segona edició del Concurs de Hip-Hop per la Pau

  El premi és fruit del taller de rap que s'ha impartit dins el programa de foment de la creativitat juvenil.

  El jurat de la segona edició del Concurs ICIP de Hip-Hop per la Pau ha atorgat el primer premi al vídeo presentat per l’Oficina Jove Garraf. El treball guardonat és el resultat del treball realitzat amb els joves que han participat en el taller de rap, impartit a finals de l’any passat i principis d’aquest, dins el Programa de Foment de la Creativitat Juvenil.

  “Gritando al Mundo” és el títol del videoclip guanyador de la modalitat a la qual optava l’Oficina Jove Garraf, adreçada a joves d’entre 12 i 25 anys, associats a una entitat.

  A la segona modalitat, per a estudiants de secundària, batxillerat i formació professional, el treball guanyador ha estat “Requiem for a dream” dels alumnes de l’INS Lauro de Les Franqueses del Vallès.

  El Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l’àmbit de la cultura de pau. El certamen compta amb el suport del Departament d’Ensenyament i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

  El 13 d’abril es farà l’acte de lliurament dels premis, que consisteixen en una masterclass impartida per un professional del hip-hop i la gravació del videoclip en un estudi professional.