L’oferta de nous aparcaments alternatius puja a 460 places

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres de les tres darreres zones d’aparcament alternatiu planificades, i ja els ha posat en servei. Es tracta de les 66 noves places al barri Sol i Vista (concretament 24 al raval de Sol i Vista, i 42 al carrer de Roger de Llúria) i 50 places més al carrer de Sor Lluïsa Estivill. Les obres de condicionament de les tres zones t han estat realitzades per l’empresa Eiffage Infraestructuras, SAU, amb un pressupost de 75.6 25 euros.

    L’aparcament del carrer de Sor Lluïsa Estivil està tancat actualment per un mur que properament s’enderrocarpà amb obres complementàries per tal de millorar la visibilitat des del carrer i guanyar en seguretat.

    Les dues zones d’aparcament del barri de Sol i Vista i la de Sor Lluïsa Estivill se sumen a l’oferta que l’Ajuntament ha habilitat en diferents punts de la ciutat en els darrers mesos: les 275 places de l’avinguda dels Països Catalans i 68 places de la plaça del Velòdrom, que ja han entrat en funcionament.

    Els aparcaments tenen el doble objectiu de donar resposta a les necessitats de places d’estacionament manifestada pels veïns de l’entorn, així com i oferir parquings alternatius a les persones que visiten Reus.