L’ocupació turística a la demarcació de Lleida arribarà al 90% durant el pont del Pilar

    Des del Patronat de Turisme s'assegura que la situació política de Catalunya no tindrà cap efecte en les reserves ni el volum de visitants

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    El volum de reserves per al pont de 4 dies de la festivitat del Pilar va a ”bon ritme”, segons el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre. En aquest sentit, ha assegurat que aquest dimarts ja hi ha un 80% de les reserves fetes en hoteleria i es preveu arribar al 90%. Així mateix, ha assenyalat que pel que fa als càmpings i bungalous les reserves ”són una mica inferiors” però que igualment es preveu arribar al 90% o fins i tot fregar la plena ocupació. Pel que fa a la situació política que està vivint Catalunya amb el referèndum de l’1 d’octubre i una possible declaració d’independència, Alegre ha assegurat que a Lleida ”no s’ha percebut” cap davallada de les reserves i tampoc es preveu. El director del Patronat ho ha exemplificat amb el fet que activitats del passat cap de setmana com la Fira de la Màgia de Montgai o la del Torró d’Agramunt.
    Juli Alegre ha destacat que la climatologia que es preveu pel pont del Pilar és bona i això ”facilitarà que les activitats de lleure es puguin desenvolupar”. En aquest sentit, també ha remarcat que aquest serà el darrer cap de setmana que es podrà fer ràfting, ja que es tanca la temporada i per això es preveu un bon volum d’activitats. Segons el director del Patronat de Turisme, des de l’any 2006 que el pont del Pilar ”no s’esqueia en unes dates tant bones”.

    Pel que fa a la situació política entre Catalunya i Espanya, Juli Alegre ha assegurat que a Lleida ”no s’ha percebut” i que ho demostren les xifres de visitants a les fires del passat cap de setmana, la de la Màgia a Montgai i la del Torró i la Xocolata d’Agramunt. ”Fins i tot han superat en visitants les edicions anteriors”, ha assenyalat Alegre, que també ha contraposat l’alt volum de reserves a dia d’avui amb els temors d’alguns sectors en la davallada que hi hauria en cas d’ independència de Catalunya.