Lliuren els diplomes als 125 joves que han fet el curs de premonitors a La Palma

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Un total de 125 joves han pogut recollir aquesta tarda els diplomes que els acrediten com a Premonitors/es de lleure i Premonitors/es d’Esport després de realitzar el curs d’ aquesta especialitat al centre juvenil La Palma. L’acte de lliurament ha tingut lloc al Cafè del Teatre de l’Escorxador amb l’assistència de Sandra Castro, regidora d’Educació, Drets, Feminisme i Cooperació, Sergio Gonzalez, regidor d’Esports i Activitat Física i Ignasi Amor, regidor de Joventut, Festes i Tradicions.

    En el curs de Premonitors s’aprenen eines bàsiques i metodologies per col·laborar en projectes de lleure educatiu per infants i en projectes d’activitat física com, per exemple, Estiu de Joc i Estiu de Petits o Esportmania. El curs consta de quatre fases dividides en els 4 trimestres que te l’any. Hi ha una part teòrica on es parla de la psicologia infantil, de la pedagogia del lleure, del rol del premonitor/a, de l’activitat física, dels jocs esportius… i una altra part pràctica on els joves dissenyen activitats de lleure en el cas de premonitors/es, i activitats esportives en el cas de premonitors/es d’esport.

    En acabar el lliurament de diplomes hi haurà un concert de Guada Garino, jove talent del projecte Buc Lab de Lleida Jove.