Llibres dels ajuntaments del Tarragonès i les Terres de l’Ebre a l’estand de la Diputació

  La institució ha fet una crida als consistoris amb motiu de la diada de Sant Jordi

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Una vintena de llibres editats per ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre seran presents a l’estand de la Diputació, a la Rambla Nova de Tarragona, juntament amb la desena de novetats que la institució ha publicat el darrer any. Un any més, la Diputació ha convidat els consistoris a mostrar-hi els seus llibres per tal d’afavorir-ne la seva difusió en un dia tan assenyalat i en un dels epicentres de Sant Jordi a les comarques de Tarragona.

  Els ajuntaments que enguany s’han acollit a la crida de la Diputació són l’Ampolla, Cambrils, la Nou de Gaià, el Pla de Santa Maria, Salou, Sarral, Torredembarra i Vespella. Entre tots sumen 25 títols de temàtica local, en àmbits tan diversos com la història, el patrimoni, l’onomàstica, la biografia o el turisme.

  El president de la Diputació, Josep Poblet, serà aquest diumenge, a les 13:00 h, a l’estand de la institució, un espai que aplegarà les novetats del darrer any en matèries com l’art, la literatura, la geografia o la pedagogia.

  Tinet incorpora al web el darrer premi de narrativa curta

  Els diferents títols editats per la Diputació es poden trobar a la biblioteca virtual Ramon Berenguer IV de la institució. D’altra banda, el web de Tinet ha incorporat el darrer llibre amb els relats guanyador i una selecció dels millors contes presentats al 19è premi de narrativa curta per Internet Tinet (Premis Literaris Ciutat de Tarragona).

  El premi Tinet l’organitza l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. Així mateix, la pàgina permet accedir a la resta de premis de narrativa curta Tinet.