Llibertat provisional i retirada del permís de conduir per al conductor begut

  Va provocar l'accident mortal de Sils. L'investiguen per homicidi per imprudència greu, circular sota els efectes de l'alcohol, conducció temerària i lesions imprudents

  El conductor begut que va provocar l’accident mortal de Sils (Selva) de dilluns en el qual va perdre la vida un veí de Lloret de Mar de 44 anys ha sortit en llibertat provisional. El detingut, veí de Vidreres i de 37 anys, ha passat aquest dimecres al matí a disposició del Jutjat d’instrucció número 3 de Girona en funcions de guàrdia. Després de declarar davant del jutge, i atenent a la petició de la fiscalia, ha sortit en llibertat però li han retirat el permís de conduir, li prohibeixen posar-se al volant d’un vehicle i tampoc pot sortir del país. Segons informa el TSJC, la causa està oberta per quatre delictes: homicidi per imprudència greu, conducció sota els efectes de begudes alcohòliques, conducció temerària i lesions per imprudència greu perquè, a banda de la víctima mortal, una altra persona va resultar ferida en el sinistre de la C-63.
  El sinistre va tenir lloc al voltant d’un quart de set del matí de dilluns a la C-63, al seu pas pel punt quilomètric 13,5 a Sils, i va implicar tres vehicles. El detingut anava al volant d’un dels vehicles i els Mossos d’Esquadra creuen que va ser el causant de la topada. Com a resultat de l’accident, el conductor d’un altres dels cotxes va morir. Era veí de Lloret de Mar i tenia 44 anys.

  L’arrestat, veí de Vidreres de 37 anys, va resultar ferit greu i el van traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona. Després de l’accident, li van fer el control d’alcoholèmia i va donar positiu, amb una taxa superior al 0,60 mg/l, positiu penal. Per això, tan bon punt va rebre l’alta, dimarts al matí, els Mossos d’Esquadra el van detenir.

  Aquest dimecres ha passat a disposició del Jutjat d’instrucció 3 de Girona en funcions de guàrdia. Segons informa el TSJC, i atenent-se a la petició de la fiscalia, el jutge ha resolt deixar-lo en llibertat provisional. Li retiren, però, el permís de conduir, li prohibeixen posar-se al volant de qualsevol vehicle i tampoc podrà sortir del país.

  L’investiguen per quatre delictes, homicidi per imprudència greu, conducció temerària, circular sota l’efecte de l’alcohol i lesions imprudents perquè una tercera persona també va resultar ferida a l’accident però de menys gravetat.