Lleida realitza 225 proves d’alcoholèmia amb resultats satisfactoris

  Dels 225 controls preventius d’alcoholèmia i drogues realitzats aquest cap de setmana només s’ha registrat un positiu amb taxa penal

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Twitter: @mossos

  Agents de la Guàrdia Urbana han realitzat dos controls preventius d’alcoholèmia i drogues durant aquest cap de setmana amb resultats molt positius, pel que respecta a la seguretat vial dels conductors, ja que tots ells s’han desenvolupat sense cap mena d’incident destacable i amb uns resultats altament satisfactoris.

  En total, s’han realitzat 225 proves, amb 14 positius amb taxa administrativa i només 1 de caràcter penal. Per altra part, també s’ha registrat un únic cas de resultat positiu indiciari en consum de drogues.

  Al marge dels controls per consum d’alcohol i estupefaents, els agents de la Guàrdia Urbana han instruït un atestat per un delicte contra la seguretat del trànsit en detectar un conductor sense permís de conduir, alhora que també han formalitzat 10 denúncies per diferents infraccions de trànsit.

  Altres actuacions dels agents de la policia local han estat la detecció d’un vehicle que havia estat donat de baixa, procedint a la seva denúncia i disposició; la retirada de 4 vehicles al Dipòsit municipal; una acta per esbrinament de domicili i una altra per manca de respecte als agents.