Lleida i Balaguer reforcen vincles de col·laboració

    Miquel Pueyo i Jordi Ignasi Vidal s’han reunit avui a Paeria amb la voluntat de teixir sinergies conjuntes per fer de Lleida un territori més competitiu

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha rebut avui a la Paeria l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, amb l’objectiu de proposar iniciatives comunes i estratègiques per al territori i fer de Lleida un espai més competitiu. La trobada, que forma part del conjunt de reunions que manté l’alcalde amb institucions i entitats, ha posat de manifest la bona sintonia entre ambdues localitats i l’existència de projectes en comú.

    El paer en cap ha destacat la voluntat de la Paeria de mantenir relacions respectuoses i proactives amb les ciutats de l’entorn, amb un lideratge i respecte mutu. En aquest sentit, cal remarcar que s’està treballant en la celebració d’una trobada dels alcaldes de les diverses capitals de comarca de les Terres de Lleida, per impulsar oportunitats polítiques i econòmiques pel bé del territori.

    En la mateixa línia, Vidal ha agraït la trobada i “la voluntat de l’actual equip de govern de teixir aliances amb el territori, un fet que no s’havia produït des de fa molts anys”. “Agraïm la bona interlocució amb l’actual equip de govern i poder debatre i dialogar sobre interessos comuns com infraestructures, entre altres temes d’interès”, ha remarcat el màxim responsable de l’Ajuntament de Balaguer.