Lleida es prepara pel 8 de Març amb un augment de les activitats programades

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Presentació del programa d'activitats del 8 de març, amb Sandra Castro. LA CIUTAT.

  Sandra Castro, regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, ha presentat aquest matí el programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de Març. El programa, com ja és habitual, ofereix activitats més enllà de la data senyalada, començant els actes el dia 27 de febrer i finalitzant-los el dia 27 de març. Castro ha volgut destacar que aquest any hi ha hagut un increment de les activitats recollides en el programa, passant de 59 a 74 activitats programades.

  Pel que fa manifestacions, n’hi ha dues el dia 8 de Març, una convocada per Marea Lila i l’altra convocada per la Plataforma 8M. En aquest sentit, Castro ha manifestat “m’hauria agradat que hi hagués només una manifestació”, argumentat que “la lluita contra el patriarcat requereix sumar tots els esforços” afegint que “es continuarà treballant perquè així passi en pròximes ocasions, tal com va passar el dia 25 de novembre”.

  Entre els actes programats hi ha exposicions i mostres, xerrades, entregues de premis i creació de murals. Aquestes activitats han estat programades pel mateix Ajuntament, amb la col·laboració de la regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes i la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, i també, altres entitats polítiques, culturals i socials de la ciutat.

  Es pot consultar el programa en detall en el següent enllaç: http://casaldeladona-lleida.blogspot.com/