Lleida és líder en l’aplicació de la tecnologia dron al món agrari

    La delegació lleidatana ha visitat avui a la Fira CeBIT d'Hannover les principals empreses internacionals especialitzades en el sector dels drons

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Lleida és present en els sector dels drons a través del Parc Científic i Tecnològic, on es troba Lleida Drone, que dirigeix Andreu Ibáñez. La ciutat és líder en l’aplicació de la tecnologia dron al món agrari.

    La delegació lleidatana que és present a la Fira CeBIT d’Hannover ha comprovat avui les darreres novetats en tecnologia dron, un dels sectors protagonistes de l’edició d’enguany i amb una destacada representació dels drons aplicats a l’agricultura. L’alcalde i vicepresident del Parc, Àngel Ros, el director del Parc, Josep Clotet, i Andreu Ibañez han mantingut trobades amb representants de les empreses Dji i Yuneek, firmes que cobreixen el 65% del mercat mundial del sector del dron.

    Els representants de Lleida han visitat els projectes d’empreses com TESLA, líder mundial en energies renovables i sistemes d’emmagatzematge per a la llar, el sector de l’automòbil (centrals de recàrrega per al vehicle elèctric) i gestió urbana. També s’han visitat els estands dedicats a projectes d’smart cities.