Linyola busca les 10 imatges més representatives del municipi

  Mitjançant un concurs de fotografia, el consistori busca fotografies per incorporar-les dins de l’estoc d’objectes de marxandatge del municipi, ja sigui en format postal, tassa o pin

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Ajuntament de Linyola busca les 10 imatges més representatives del municipi per incorporar-les als objectes de marxandatge de l’ajuntament i organitza un concurs de fotografia per trobar-les. Aquestes imatges s’utilitzaran per crear objectes tipus ‘souvenirs’ en format postal, imants de nevera, tasses i pins, entre d’altres.

  El concurs està obert a tothom, major d’edat, que desitgi participar-hi. Les imatges han de ser de Linyola, o quelcom representatiu de Linyola, i poden sen ser en color o blanc i negre. Cada concursant podrà presentar fins a tres propostes, anant acompanyades cadascuna d’elles del seu respectiu pseudònim, per garantir absoluta objectivitat per part del jurat. Cada fotografia escollida tindrà un premi de 50 euros.

  Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que el que pretén aquest concurs és trobar fotografies representatives del municipi, de manera que la gent quan les vegi, reconegui ràpidament que es tracta de Linyola. “Igualment aquest concurs està obert a tothom, també a persones de fora del poble. El fet que les persones que es presentin ho hagin de fer sota un pseudònim, és per garantir la total objectivitat del jurat, així si no es coneixen els noms reals dels participants, no es podrà dir que el jurat és parcial”, explica Mases.

  El jurat estarà format per regidors i representants d’entitats i associacions locals. El veredicte del jurat es farà públic la primera setmana de desembre de 2018, “aprofitarem els vols de Nadal per fer l’entrega dels premis. Cada fotografia escollida tindrà un valor de 50 euros. Cada participant podrà presentar fins a tres fotografies. Els finalistes seran anunciats mitjançant la pàgina web del consistori i per les xarxes socials. També es contactarà personalment amb les persones seleccionades”, apunta l’alcalde.

  Les bases es publicaran durant aquesta setmana.