L’incendi de Vallbona de les Monges ja està estabilitzat

  Segons les dades provisionals facilitades pel cos d’Agents Rurals el foc hauria afectat, fins ara, unes 8 hectàrees.

  Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís, a les 13.50 hores, d’un incendi de vegetació agrícola que ha agafat vegetació forestal a l’altura del quilòmetre 9 de la carretera LV-2335 a Vallbona de les Monges.
  A hores d’ara, hi ha 24 dotacions dels Bombers de la Generalitat activades (16 terrestres i 10 aèries). Segons les darreres informacions, el foc, que afecta una zona de vegetació entre Vallbona de les Monges i Rocallaura, continua actiu. Els Bombers continuen pendents de la seva evolució. El cap de l’incendi avançaria cap a una zona de conreus i el flanc dret cap a la zona cremada l’any passat en l’incendi de Rocallaura.
  Segons les dades provisionals facilitades pel cos d’Agents Rurals el foc hauria afectat, fins ara, unes 8 hectàrees.
  A més dels Bombers, també s’hi han desplaçat efectius del cos d’Agents Rurals, un vehicles de les ADF (Agrupació de Defensa Forestal) i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra.
  Protecció Civil de la Generalitat ha informat de l’incendi als alcaldes de la comarca de l’Urgell i també de la Conca de Barberà que poden veure el fum de l’incendi. Per la seva banda, el telèfon d’emergències ha rebut un total de 43 trucades de ciutadans alertant d’aquest foc.