L’IES Torreforta nega els crits despectius a una alumna durant una graduació

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    A principis d’aquesta setmana un usuari de Twitter (@siiscu), va penjar un vídeo on es podia observar un acte de graduació a l’IES Torreforta. Segons es denunciava des del compte, en el moment en que pujava a l’escenari una noia, els assistents cridaven insults contra ella.

    Dies després i segons fonts del mateix institut, aquest noi ha retirat el vídeo de les xarxes socials, i ha manifestat que es va equivocar i “tot va ser un malentès”. A més, ha aprofitat la mateixa xarxa social per demanar perdó públicament al col·legi. En realitat, els assistents a l’acte de graduació cridaven els noms dels companys que estaven recollint els diplomes a dalt de l’escenari.

    Des de l’Institut, el seu director, Andreu Blaya, lamenta aquests fets, assegurant que han causat molt de malestar entre l’alumnat, el professorat i tot l’entorn educatiu, ja que són completament falsos. El director ha assegurat a la Ciutat que “la nostra comunitat educativa se sent indignada” perquè comentaris d’aquest tipus “perjudiquen la nostra professionalitat i la confiança que ens hem guanyat a pols dia a dia i durant molts anys”.