L’estany d’Ivars i Vila-sana implementarà una xarxa Wi-fi per als visitants

    La iniciativa s'encamina també en la direcció de repensar el pla d'usos i gestió de l'espai

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
     El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana treballa perquè aquest espai recuperat del Pla d’Urgell disposi de connexió a Internet a través d’una xarxa Wi-fi que facilitaria la connectivitat tant als turistes com als usuaris de l’edifici de Cal Sinén, el centre d’interpretació ubicat dins d’aquest espai. Així ho ha explicat el president del consell general del Consorci de l’estany i president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, després de la celebració de la reunió del consell general celebrada aquest dilluns a Mollerussa. En la reunió també s’ha donat llum verda al projecte d’instal·lació de geotèrmica a Cal Sinén amb la finalitat d’aconseguir un major estalvi en consum elèctric a l’edifici, concretament en calefacció, i, a l’ensems, permetre un major ús de les instal·lacions en temps hivernals.
    El president del Consell General del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana ha insistit que ambdues iniciatives de millora i foment d’aquest espai s’encaminen en la direcció i la voluntat de repensar el pla d’usos i gestió de l’estany, vigent des de fa més de 15 anys.

    Per al proper any, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana disposarà d’un pressupost de 379.822 euros, d’acord amb la proposta de pressupost que també s’ha aprovat aquest dilluns.