L’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez, seu aquest diumenge del Campionat de Catalunya Sub20 i Sub23

    Un total de 754 atletes participaran a les dues competicions

    L’estadi d’atletisme Natalia Rodríguez acollirà aquest diumenge, 9 de juny, el campionat de catalunya d’atletisme Sub20 i Sub23. les proves s’han presentat aquest dimarts en roda de premsa en presència de la consellera d’Esports en funcions de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i els representants de les dues entitats organitzadores de l’esdeveniment: Joan Bardina, president del Club Atletisme Tarragona, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme.

    El Campionat, que s’espera aplegarà 754 atletes inscrits, se celebrarà en sessions de matí i tarda de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. En total se celebraran 70 finals.

    La consellera d’Esports en funcions, Elisa Vedrina, ha explicat, que “Aquest estiu l’Anella Mediterrània serà la seu de, com a mínim, 8 competicions entre atletisme, natació i tennis taula. Tenim unes instal•lacions de primer nivell, que criden l’atenció d’esportes, clubs i federacions d’arreu de Catalunya i de l’Estat, i hem començat a fer feina en l’àmbit del turisme esportiu per, a banda de l’ús diari de la ciutadania i els esportistes locals, Tarragona entri al circuit per acollir diferents competicions”.