L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix Cursos d’Estiu

  Fins al 12 de juliol s'hi impartiran formacions relacionades amb el vídeo mapping, la creació d'aplicacions mòbils o la gràfica generativa, entre d'altres

  L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa continua aquests dies l’activitat formativa. Per primera vegada ha programat els Cursos d’Estiu, 6 cursos especialitzats de curta durada que s’impartiran des del 30 de juny fins al 12 de juliol. Les formacions estan obertes a totes les persones interessades en el món de l’Art i del Disseny.

  Els cursos, impartits per professionals de prestigi en cadascuna de les especialitats, són: Vídeo mapping; Art sonor i música visual; Art i internet: noves pràctiques en l’era digital; Iniciació a la creació d’aplicacions mòbils android; Passejada: Edifici>Monument>Poble, i Gràfica generativa, dibuixar amb codi.

  Per a més informació i per tal de formalitzar la matrícula, les persones interessades poden adreçar-se a la secretaria del centre educatiu de la Diputació a Tortosa: 977 444 163 / eadtortosa@dipta.cat.

  -Vídeo Mapping:

  Del 30/6 a l’1/07. 16 hores.

  La pràctica consistirà en crear una superfície volumètrica. Treball de Warping sobre la superfície.

  -Art sonor i música visual:

  Del 2/07 al 6/07. 20 hores.

  Coneixements tècnics i metodològics bàsics per a realitzar produccions electroacústiques pròpies que puguin interaccionar amb altres disciplines artístiques.

  -Art i internet: noves pràctiques en l’era digital:

  Del 2/07 al 6/07. 10 hores.

  Aproximació a les principals obres i projectes d’art basats en internet.

  -Iniciació a la creació d’aplicacions mòbils android:

  Del 2/07 al 6/07. 15 hores.

  Aprendre a realitzar aplicacions senzilles per a mòbils o tabletes amb sistema operatiu Android.

  -Passejada: Edifici > Monument > Poble:

  7/07. 5,5 hores

  Un selecte vagareig pel patrimoni construït ebrenc.

  -Gràfica generativa. Dibuixar amb codi

  Del 9/07 al 12/07. 16 hores

  Llenguatge de programació de fàcil utilització, i que serveix com a medi per a l’ensenyament i producció de projectes multimèdia e interactius de disseny digital.