Les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i a Reus comptaran amb disset cursos

  Fotografia, dibuix artístic, dibuix digital o ceràmica són algunes de les formacions que impartiran els dos centres a partir del setembre

  Curs ceramica.
  Les escoles d’art i disseny de la Diputació a Tarragona i a Reus començaran el curs 2020-2021 al setembre amb l’inici dels diversos cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny. Per complementar aquesta oferta formativa, els dos centres també impartiran disset cursos monogràfics amb l’objectiu d’aprofundir en les diferents disciplines artístiques.
  L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT) oferirà els següents cursos monogràfics: Dibuix i pintura; Dibuix digital amb Photoshop i Illustrator; Pack Adobe; Ceràmica; Dibuix artístic; Crear des dels sentits; Gravat, i el Curs preparatori per la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior en arts plàstiques i disseny. A més, l’EADT també impartirà en horari lliure i flexible els cursos de Dibuix i pintura i Ceràmica al Taller d’Art de Valls de la Diputació, ubicat a l’edifici de l’antic hospital Sant Roc d’aquest municipi. 
  Pel que fa a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (EADR) es podran cursar els monogràfics de Fotografia digital; Pack Adobe; Iniciació a la pintura; Projecte de creació pictòrica; Iniciació al gravat: Sistemes d’Estampació i Reproducció; Dibuix de model al natural; Història de l’art, i el curs preparatori per la prova d’accés als Cicles de Grau Superior que serveix per repassar els aspectes artístics, conceptuals, creatius i tècnics necessaris per superar la prova.
  La matrícula pels cursos monogràfics es podrà tramitar a partir del 21 de setembre i les classes s’iniciaran a l’octubre, excepte el de Fotografia digital de l’EADR que començarà el 8 de febrer. Pel que fa als cursos Preparatoris per a la prova d’accés, la matrícula s’haurà de formalitzar del 8 al 14 de setembre de 2020. Per a més informació sobre les inscripcions, el contingut i l’horari dels cursos podeu adreçar-vos a la secretaria dels centres o consultar la informació als webs de l’EADR (https://www.dipta.cat/eadr/estudis/monografics) o de l’EADT (https://www.dipta.cat/eadt/monografics).