L’equip ‘LleidaJove Running Team’ guanya la categoria Sub 23 de la cursa nocturna de Lleida

  El jove Hassane Fahym ha estat el primer classificat de la categoria a la Lleida Night Run

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El ‘LleidaJove Running Team’, l’equip del departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida format per onze joves corredors, ha participat en la cursa nocturna Lleida Night Run celebrada el passat divendres 19 de juliol al Turó de la Seu Vella. El jove Hassane Fahym ha estat el primer classificat de la categoria Sub 23, essent el primer trofeu en el palmarès de l’equip.

  El projecte LleidaJove Running Team té com a objectiu oferir una proposta esportiva inclusiva i de qualitat i facilitar l’accés dels joves a esdeveniments esportius locals. Per assolir aquestes finalitats, els joves han estat acompanyats de professionals especialitzats i voluntaris de l’Associació Esportiva La Cristaleria.

  Amb la Lleida Night Run 2019, organitzada per GoGoRunners, es tanca l’actual edició del projecte esportiu centrat en el running, que es va iniciar el mes d’octubre. Durant aquest temps, els joves han entrenat setmanalment i han participat en altres curses de la ciutat com la Sant Silvestre 2018 o la BBVA CX Bombers 2019.

  L’activitat esportiva es reprendrà el proper mes d’octubre i s’ampliarà el nombre de curses on participaran els joves de l’equip del departament de Joventut de la Paeria.