LaTemporada posa a la venda 550 entrades entre 5 i 10 euros per als joves

  Les entrades són per a joves entre 18 i 25 anys

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  LaTemporada, la programació d’arts escèniques i música dels equipaments municipals de Lleida, ofereix 550 entrades entre 5 i 10 euros, per als joves d’entre 18 i 25 anys, per onze dels seus espectacles. La iniciativa és possible gràcies a l’adhesió de LaTemporada al programa Escena 25 de la Generalitat de Catalunya.

  Les entrades es podran comprar només durant les 24 h d’avui dimarts, 25 de setembre, a la plataforma d’Escena 25, i permetran veure les obres 25 il·lusions”, “El fantasma de Canterville”, “Federico García”, “Tr3sx1”, “Un tret al cap”, “Humans”, “Falstaff”, “Miedo”, “Un cop l’any”, “La resposta” i “Cronología de las besties” que es representaran durant la temporada de tardor al Teatre de La Llotja. El programa Escena 25 posarà a la venda 50 entrades per a cadascun d’aquests espectacles i a aquests preus:

  25 il·lusions – 7 €

  El fantasma de Canterville – 7 €

  Federico García – 5 €

  Tr3s x 1 – 7 €

  Un tret al cap – 7 €

  Humans – 7 €

  Falstaff – 10 €

  Miedo – 7 €

  Un cop l’any – 7 €

  La resposta – 7 €

  Cronología de las bestias – 7 €

  El programa Escena 25 de la Generalitat, que enguany arriba a la setena edició, és una campanya que té com a objectiu l’accés dels joves d’entre 18 i 25 anys als espectacles escènics-musicals. La iniciativa posa entrades a la venda per la web el dia 25 de cada mes, a un preu molt assequible (entre 3 i 10 €). La promoció s’estén des del mes de gener fins al juny de 2018.

  A banda, cal recordar que els menors de 29 anys tenen un 50% de descompte en les entrades per a tots els espectacles de LaTemporada, en el marc del Pla Local de Joventut que impulsa el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida.