LaTemporada comença el desembre amb veu femenina

  Carmen Machi, Mayte Martín, Les noies de Mossbank Road o The Sey Sisters protagonitzen la programació de les properes setmanes

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  LaTemporada, la programació d’arts escèniques i música de Lleida, comença aquest desembre amb veu femenina. Carmen Machi, Mayte Martín, Les noies de Mossbank Road o The Sey Sisters protagonitzen els espectacles programats per a les properes setmanes al Teatre de la Llotja i a l’Auditori Municipal Enric Granados.

  Diumenge, 2 de desembre, a les 19.00 hores, arriba a l’Auditori “El Amor brujo” amb la cantaora catalana de flamenc Mayte Martín que protagonitzarà aquest concert juntament amb la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida en què faran un recorregut per la gran música dels anomenats “clàssics espanyols”.

  Divendres, 7 de desembre, a les 21 hores, “Les noies de Mossbank Road” interpretades per Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat, sota la direcció de Sílvia Munt, viatgen al Teatre de la Llotja. Una comèdia que explica la història universal dels paradisos perduts i l’amistat, la Di, la Viv i la Rose tenen entre 18 i 19 anys i comparteixen espai a Mossbank Road, casa seva, que es convertirà en un record que les acompanyarà sempre. La qualitat del text ha traspassat fronteres i, després de la seva estrena al Regne Unit, ha passat per Polònia, els Estats Units, Austràlia i el Canadà.

  Dissabte, 15 de desembre, a les 20.30 hores, Carmen Machi protagonitzarà “Cronología de las bestias” al Teatre de la Llotja. Una família decideix fugir de la realitat amb la mentida i l’engany. Aquest és el punt de partida d’una reflexió sobre la validesa del nucli familiar com a mètode de vida. L’espectacle narra la història d’una família destrossada a causa de la desaparició del fill, fa més de deu anys, i que ha d’enfrontar-se a les pròpies foscors davant del seu retorn sobtat. L’obra, estrenada a l’Argentina, es va representar al Teatro Español de Madrid entre el març i l’abril del 2018.

  Partint del gòspel i passant pel soul i les seves arrels africanes, The Sey Sisters alcen la veu per reafirmar la seva identitat com a dones afrodescendents. “Rise” Divendres, 21 de desembre, a les 20.30 hores, a la sala 1 de l’Auditori, es podran escoltar cants impregnats de profunda emoció que sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Amb un directe sincer i unes lletres plenes d’esperança, fe i optimisme, conviden l’espectador a trencar les seves pròpies barreres socials i personals i a mostrar-se tal com són.

  Més informació i venda d’entrades a latemporadalleida.cat