L’Associació de Veïns Jaume I ret homenatge a la Gent Gran

El paer en cap assisteix a l’acte on s’ha fet un reconeixement a cinc veïnes del barri

L'alcalde amb Maria Rosa Pàmies. Imatge cedida

L’Associació de Veïns Jaume I ha ret homenatge a la seva gent gran, com ja és tradicional al voltant de les festes de Sant Jordi i la Mare de Déu de Montserrat. En aquesta ocasió, la festa ha estat dedicada a quatre padrines de més de 90 anys i també a la senyora Maria Rosa Pàmies.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha assistit a l’acte, que ha tingut lloc a l’estatge social de l’Associació de Veïns, i s’ha dirigit als assistents per fer pública la seva satisfacció i per poder comunicar, que ahir el ple de la Paeria havia aprovat la urbanització de la plaça de la Panera, una assignatura que feia dècades estava pendent.

L’alcalde ha explicat que aquesta remodelació ha estat possible mercès a l’aposta de l’equip de govern municipal i malgrat no haver tingut el suport de cap altra força política del consistori. Larrosa ha remarcat que la remodelació de la plaça de la Panera era una aposta personal des que va assumir la responsabilitat de l’Urbanisme municipal, ja que per fi s’aconseguia una zona verda al mig del centre d’art i de l’església romànica de Sant Martí. “Una zona que serà d’esbarjo i gaudi per a joves i grans”, ha dit.

A l’acte també hi ha assistit la regidora Marta Gispert i el president dels veïns, Jaume Millas, així com la resta de la seva junta directiva.