L’Associació Cultural Més que Festa, guanyadora del 8è concurs de carrosses i comparses del carnaval 2020

    La gran festa de les disfresses i la disbauxa diu avui adéu amb la celebració de la Vetlla de les despulles de Pau Pi l'Enterrament de la Sardina

    L’Associació Cultural Més que Festa, amb el seu “Carnaval Musical” ha estat la guanyadora del 8è Concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval 2020 que organitza la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i que està dotat amb un premi de 600 €. És el segon any consecutiu que aquesta agrupació s’endú el guardó, que s’elegeix entre els participants a la Rua de Carnaval.

    En el segon i tercer premi, hi ha hagut un empat entre els Víkings del Club Esportiu el Mirall i els Espantaocells de la Colla La Faràndula. Cada una de les colles rebrà 300 euros.

    D’altra banda, els lleidatans acomiaden avui la gran festa de les disfresses i la disbauxa que és el Carnaval, amb dos actes tradicionals com són la celebració de la Vetlla de les despulles de Pau Pi, el rei Carnestoltes, i el seguici fúnebre de l’Enterrament de la Sardina, amb la presència del tinent d’alcalde Jaume Rutllant i dels regidors Ignasi Amor i Marta Gispert.

    Els participants fan el recorregut per plaça de la Sal, plaça Sant Joan, plaça Paeria i els carrers Major, Almodí Vell, la Palma, Lluís Besa i Escales de Sant Llorenç. Al vespre té lloc també la sardinada popular que organitza la Casa de Andalucía, amb la participació del tinent d’alcalde Paco Cerdà.