L’Assemblea General de l’AEQT es reuneix a la Pobla de Mafumet

  La trobada va servir també perquè s’aprovés per unanimitat el tancament de comptes de l’exercici 2017

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) va celebrar aquest dilluns a la tarda la seva Assemblea General, que va tenir lloc a l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, continuant amb el costum de l’associació de celebrar la seva assemblea de forma itinerant en els diferents municipis on la Indústria està present.

  Durant la trobada, els directors de les companyies de la química tarragonina van escoltar l’informe del president, Josep Francesc Font, qui va exposar les línies que han de regir les accions de l’associació i del sector en general en un futur proper.

  També va exposar el seu informe el nou gerent de l’AEQT, Juan Pedro Díaz, incorporat el passat mes de febrer i que, per tant, s’adreçava per primer cop a l’Assemblea General de l’associació. Díaz va aprofitar per presentar-se a ell mateix i també a la resta de l’equip de professionals de l’AEQT, i en format de declaració d’intencions va desgranar les bases que guiaran la seva gestió.

  També van intervenir, un per un, els presidents de les diferents comissions en les quals s’estructura la tasca de l’AEQT: Activitats Logístiques i Portuàries, Comunicació, Energia, Medi Ambient, Seguretat, Sociolaboral, Territori i Empreses de Serveis. Cadascun d’ells va exposar quines han estat les principals àrees de treball i accions dutes a terme per la seva comissió en el temps que ha transcorregut des de la darrera reunió de l’Assemblea, que havia tingut lloc al novembre a Tarragona.

  Finalment, la trobada de dilluns va servir també perquè s’aprovés per unanimitat el tancament de comptes de l’exercici 2017.