L’arbre de Nadal de Ferrari Land s’il.lumina amb els desitjos dels nens

  Del 25 de novembre al 7 de gener PortAventura World es transforma en el perfecte escenari del Nadal

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’esdeveniment d’aquest vespre a Ferrari Land ha culminat el “Taller dels desitjos de Nadal”, una iniciativa que ha reunit les famílies amb la intenció d’omplir el PortAventura World amb els desitjos dels nens per l’any vinent.

  La família Itarte ha sigut l’encarregada de col.locar les primeres boles i estrelles i d’encendre la il.luminació de l’arbre de Nadal de Ferrari Land amb l’ajuda dels personatges del parc i de les famílies que també hi han participat.

  L’acció va començar el passat 25 de novembre amb la temporada nadalenca i PortAventura World va convidar els més petits de la casa juntament amb els seus pares a compartir els seus desitjos a través de les xarxes socials.

  Aquesta iniciativa reflecteix l’esperit nadalenc del PortAventura on les famílies poden gaudir d’un temps divertit i especial. Entre les peticions més repetides pels nens per l’any ve, destaquen la “Que totes les famílies del món romanguin unides” (Aroa), “Que visquem sempre la vida amb un somriure” (Emma) i “Que cap nen perdi el somriure aquestes Nadal”, entre altres.

  Del 25 de novembre al 7 de gener, PortAventura World es transforma en un escenari ple d’adorns, llums, garlandes, campanes i elements nadalencs perquè els visitants puguin portar el seu propi àlbum fotogràfic familiar. Tot això convertirà els parcs i els hotels del resort en el millor lloc per viure autèntiques aventures nadalenques en família.

  Aquesta temporada es presenta amb una gran diversitat d’activitats, espectacles i cavalcades que s’entusiasmaran a visitants de totes les generacions. El parc temàtic és la destinació perfecta per gaudir del Nadal en companyia. A més, el resort també ha preparat aquestes desitjades dinars i sopars familiars que podran gaudir-se en els restaurants del parc.

  Les estades que incloguin la nit del 24 o del 31 de desembre als hotels de PortAventura World podran gaudir de tot l’ambient del Nadal en dos dels dies més especials de l’any.