L’Arboç vol potenciar el comerç de proximitat

  Durant els dies de la campanya, les persones que realitzin una compra a qualsevol dels més de 70 establiments de venda al detall obtindran una butlleta participativa per un sorteig

  De l’1 al 30 de juny comprar a l’Arboç tindrà premi. L’Arboç participarà, com a municipi adherit, a la 7a Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 32 poblacions beneficiàries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i, simultàniament, es realitzarà una campanya comercial paral·lela “Compra a l’Arboç”, també del 5 al 28 de juny, als comerços de la resta del municipi.

  Durant els dies de la campanya, les persones que realitzin una compra a qualsevol dels més de 70 establiments de venda al detall tant del nucli antic de l’Arboç com de la resta de la vila obtindran una butlleta participativa que hauran d’omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis. Tots els establiments adherits estaran convenientment identificats amb un cartell promocional.

  El sorteig dels premis tindrà lloc en directe als estudis de Ràdio l’Arboç el proper 4 de juliol. En la campanya comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” s’atorgaran interessants experiències turístiques, com nits d’hotel, creuers amb vela, etc., aportats per cadascun dels municipis participants. En la campanya comercial “Compra a l’Arboç” per als comerços de la resta de la vila, es sortejarà un cap de setmana a Andorra amb entrades a Caldea i altres productes turístics i estàncies de cap de setmana.

  Ambdues campanyes inclouen també un premi per al comerç que hagi segellat la butlleta guanyadora amb el 1r premi. El vestíbul de la Casa de Cultura acollirà fins el pròxim 8 de juliol una exposició amb tots els premis.

  Aquesta campanya és cofinançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través de la Llei de Barris, i per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.