L’Arboç presenta un nou vídeo de promoció turística “Deixa’t sorprendre per l’Arboç!”

    S’han fet gravacions dels edificis i carrers més emblemàtics des d’una perspectiva sorprenent i realitzades amb drone

    Amb l’objectiu de dinamitzar i fer promoció turística de la Vila a les xarxes socials i els nous canals de comunicació online, l’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat una sèrie de gravacions amb drone dels edificis i carrers més emblemàtics de l’Arboç. El resultat són unes imatges espectaculars des d’uns punts de vista diferent.  

    Amb les imatges d’aquestes gravacions s’ha realitzat aquest primer vídeo titulat “Deixa’t sorprendre per l’Arboç” que mostra la Vila de l’Arboç i els seus edificis des d’una perspectiva mai vista fins ara. Amb paraules del regidor de promoció econòmica i turisme Alfons Ribas, “Amb aquesta campanya volem mostrar tot el potencial que té l’Arboç, i que va més enllà d’un sol edifici. El patrimoni arquitectònic de l’Arboç és espectacular i el volem donar a conèixer”. A més, la quantitat de material gravat permetrà en el futur poder realitzar nous vídeos específics de cada edificació.

    Amb les gravacions en 4K s’ha creat un arxiu d’imatges per ser utilitzat segons les necessitats promocionals i publicitàries, però també tècniques i arquitectòniques.