L’Arboç organitza la 3ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer

  Aquesta iniciativa està promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i el Club Esportiu l’Arboç

  El proper diumenge 7 d’octubre tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l’Arboç la Tercera edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada aquest any conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç.

  Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 3a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d’inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km i la novedosa cursa a l’Arboç, la Kids Run Colors i Familiar de 1 km, aquesta última per a poder gaudir els nens i nenes en família. La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa holi no competitiva que es podrà fer en modalitat cursa i/o caminada, o alternant, una nova activitat per a poder gaudir un diumenge de tota la família.

  A banda de l’avituallament final, tots els participants rebran la denominada bossa del corredor, amb una samarreta tècnica, fruita, beguda, i altres regals i sorpreses.

  Per a més informació i inscripcions hom pot adreçar-se a la plana web www.athleticevents.net, o bé realitzar la inscripció presencial a les dependències municipals del Punt d’Informació Juvenil, a la Casa de Cultura en horari de les 18.00h a les 20.00h de dilluns a dijous (Carrer Major, 37)

  El preu de la inscripció fins el 26 de setembre serà de 12 euros per la cursa de 5 km i de 10 euros per la marxa a peu. La inscripció de la Kids Run Colors i Familiar serà de 2 euros (inclou bossa de colors holi). Del 27 de setembre fins el 3 d’octubre el preu de la inscripció pujarà 1 euro per modalitat, excepte la Kids Run Colors i Familiar.

  Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de 5 km tenen inclosa la participació a la Kids Run Colors i Familiar de 1 km, incloent una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

  Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport,  és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Un 50% del preu de la inscripció anirà destinat a la lluita contra el càncer i els beneficiaris seran l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la “Fundación más que Ideas”.