L’Arboç ja disposa d’un cos de Protecció Civil

    El nou cos de Protecció Civil s’estrenarà oficialment en el transcurs dels actes de la Festa Major de l’Arboç

    L’Ajuntament de l’Arboç va signar el passat dijous 17 d’agost un conveni per crear el cos de voluntaris de Protecció Civil al municipi. Amb l’afany de vetllar per la seguretat de la ciutadania de l’Arboç, l’equip de voluntaris de Protecció Civil dissenyarà els plans d’actuació per prevenir i actuar en cas de situació de risc o d’emergència. A més, oferiran formació i informació als veïns i veïnes del municipi sobre seguretat ciutadana i iniciaran campanyes de sensibilització en matèria de protecció civil.

    Una de les primeres tasques del nou cos serà identificar i analitzar els elements vulnerables de l’Arboç, com hidrants, basses o senyalitzacions de zones de risc per dissenyar els plans de protecció civil municipal.

    Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Protecció Civil de l’Ajuntament de l’Arboç. L’Ajuntament felicita als membres d’aquest cos de voluntaris i convida la ciutadania a incorporar-s’hi i treballar per la seguretat i bona convivència al municipi. També se’n pot seguir l’activitat a través del compte de Twitter @PC_ARBOC.