L’Arboç farà una nova formació gratuïta de carretoner el proper mes de març

    L’Ajuntament de l’Arboç a través del Servei d’Ocupació Municipal realitzarà un nou curs de Carretoner el proper mes de març després de l’alta demanda detectada pel curs que es realitza aquest mes de febrer. La formació en carretoner inclou: Carretó Frontal, elevadors, retràctils traspalet elèctric, radiofreqüència i Picking i té 28 hores de duració amb 20 hores lectives i 8 hores de pràctiques a la Brigada Municipal.

    Aquest curs va dirigit a persones empadronades a l’Arboç. Tindrà una capacitat per a 15 persones, i després de l’alta demanda detectada per a poder realitzar-lo, les places s’assignaran per rigurós ordre d’inscripció.

    Tothom que estigui interessat ha d’inscriure’s presencialment a l’Oficina d’Ocupació de l’Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta presentant el DNI. Properament informarem de les dates d’obertura de les inscripcions. Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç a través del Projecte Pla de Barris.