L’Arboç es prepara per la Gran Rua de Carnaval del proper diumenge

  Hi participaran més de 3.500 persones en 33 carrosses i 6 comparses

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Una de les grans rues de Carnaval del Penedès torna aquest proper diumenge dia 3 a partir de les 12 del migdia. Un horari ideal per a gaudir-lo amb els més petits de la família. Un any més l’Arboç presenta un dels Carnavals més dinàmics i amb més tradició del Penedès i amb totes les inscripcions disponibles cobertes amb carrosses i comparses vingudes d’arreu del Penedès encapçalades per la carrossa del Rei Carnestoltes.

  La festa començarà a les 12 del migdia a l’antic Camp de Futbol Municipal amb la participació de 33 carrosses i 6 comparses. En total s’estima que desfilaran disfressades més de 3.500 persones pels carrers de la Vila. Des de primera hora del matí s’espera una gran afluència de participants i també de públic procedent de tot el Penedès.

  La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa: Avinguda M. Cinto Verdaguer, C. Rafael de Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, Passeig Panxita, C. Muralla, Av. M. Cinto Verdaguer, C. Major, i finalitzarà aproximadament a les 14:30 hores a la Rambla Gener.

  Per als més petits, la festa encara no s’acaba. Continuarà el dissabte següent 9 de març a 2/4 de 6 de la tarda amb el Ball Infantil de Carnaval al local Arbosense. Hi haurà guerra de confeti, show amb personatges animats i l’animació de Rufino.

  L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tothom a gaudir de la festa amb civisme i responsabilitat. Tots els actes de Carnaval són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç.