L’Arboç celebrarà aquest dissabte una “Jornada Saludable”

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Arboç, 13 de febrer de 2020. L’Arboç celebrarà aquest proper dissabte 15 de febrer a l’Auditori Municipal, una “Jornada Saludable”. Durant tot el dia es realitzaran xerrades, tallers i activitats dinamitzats per professionals de la salut enfocats a millorar la salut de les persones i a resoldre dubtes.

    La jornada arrancarà a les 11:00h amb una presentació i seguidament es farà una xerrada sobre l’insomni a càrrec de la Dra. Olga Colet, metgessa del CAP de l’Arboç. En acabar, a les 12:30h la psicòloga Daylis Fonteboa realitzarà un taller de psicomotricitat i risoteràpia amb el títol: “Anima’t, juga i somriu”. A les 14:00h es farà un dinar lleuger de fruites i verdures a peu dret pels assistents i a les 15:00h es farà un taller de manualitats per aprendre a fer-te el teu atrapasomnis, a càrrec de l’herboristeria Nayades.

    Tothom que hi vulgui assistir s’ha d’inscriure al PIJ de la Casa de Cultura. Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a tothom organitzada per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col.laboració de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla. Les places son limitades.