L’Arboç aposta pel medi ambient amb gots reutilitzables a la seva Festa Major

    Tothom podrà adquirir el seu got reutilitzable commemoratiu al preu d’1 euro en qualsevol de les barres dels diferents actes de la Festa Major de l’Arboç

    L’Ajuntament de l’Arboç referma el seu compromís amb el medi ambient i aposta per una Festa Major més sostenible. Totes les barres dels diferents actes oferiran als clients la possibilitat d’adquirir gots reutilitzables commemoratius.

    Aquesta és una iniciativa de la regidoria de medi Ambient de l’Ajuntament de l’Arboç implementada amb la clara voluntat de pal·liar o disminuir els impactes sobre el medi ambient del gran volum d’envasos d’un sol ús que genera l’esdeveniment.

    Tothom podrà adquirir el seu got reutilitzable commemoratiu al preu d’1 euro en qualsevol de les barres dels diferents actes de la Festa Major de l’Arboç. Tots els beneficis derivats de la venda dels gots aniran destinats íntegrament a projectes mediambientals del municipi. Aquests gots també es podran adquirir a l’Oficina de Turisme de l’Arboç, ubicada a la cèntrica Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos.