L'Arboç amplia l'oferta d'activitats per a majors de 55 anys amb un taller de creixement personal

  Es treballarà la meditació, l’autoestima, la creativitat, l’externalització d’emocions i l’expressió corporal

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge d'arxiu d'una classe de ioga. Foto: Cedida.

  L’Arboç, 6 de febrer de 2020. Després de la reunió participativa per a majors de 55 anys, una de les propostes sorgides va ser la possibilitat de realitzar un taller de millora personal. Des de l’Ajuntament es va prendre nota i ara es posa en marxa aquesta nova activitat: “Dansant-li a la vida”. Aquest taller serà impartit per Antoni Orellano, Professor de Ioga, riure i Dj. Es tractaran diferents aspectes de la persona per estar millor amb un mateix i amb els demés. per aconseguir-ho es treballarà la meditació, l’autoestima, la creativitat, l’externalització d’emocions i l’expressió corporal.

  Aquest taller s’impartirà des d’aquest mateix mes de febrer fins al juny durant le tardes. Concretament es realitzarà els dies 7 i 29 de febrer, 6 i 20 de març, 3 i 17 d’abril, 8 i 22 de maig i 5 i 19 de juny de 18:00h a 19:30h a l’Auditori Municipal.

  Tothom que hi estigui interessat o vulgui més informació s’ha de dirigir al Punt d’Informació Juvenil de l’Arboç a la Casa de Cultura. Aquesta és una activitat gratuïta organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i subvencionada a través del Pla de Barris en el marc del programa d’Envelliment Actiu.