L’aparcament dissuasiu de l’N-340 entrarà en funcionament a finals de març

  L'espai comptarà amb 220 places i funcionarà com a zona taronja

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’aparcament dissuasiu de la Nacional 340 entrarà en funcionament a partir de finals de març, un cop hagin finalitzat les obres d’adequació de l’espai que han començat aquesta setmana, segons han anunciat el conseller de Presidència, Jose Luis Martín, i el president d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero.

  L’espai, que comptarà amb 220 places, funcionarà com a zona taronja, de manera que tots els usuaris podran aparcar de dilluns a divendres per només un euro al dia, mentre dissabtes i diumenges serà gratuït. Per poder-hi accedir, es farà un accés a l’N-340 i un altre a la plaça d’Europa, la rotonda d’entrada a l’autovia T-11.

  Per garantir la seguretat dels vehicles, s’instal·laran 12 torres d’il·luminació, 9 de baixes i 3 d’altes. A més, també s’instal·larà un pas de vianants i uns semàfors a l’entrada a l’aparcament per l’N-340 per tal de facilitar la mobilitat i la seguretat dels usuaris. En aquest mateix punt, aprofitant l’obertura de l’aparcament, l’Empresa Municipal de Transports posarà en marxa dues noves parades dels autobusos municipals, una en cada sentit, per tal que els usuaris de l’equipament es puguin desplaçar fàcilment fins al centre de la ciutat o els barris de Ponent.

  Les obres d’adequació de l’espai tindran un cost de 83.447,01 euros, tal com ha anunciat el conseller de Presidència, José Luis Martín. Per la seva banda, el president d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero, ha explicat que “l’habilitació d’aparcaments dissuasius que facilitin l’accés a la ciutat i en descongestionin la circulació pel centre és una prioritat”. En aquest sentit, ha avançat que “hi ha la voluntat d’aquest mateix any arranjar i ampliar l’aparcament del cementiri”.