L’alumnat dels instituts Cambrils i Ramon Berenguer IV estudien l’obra de Rodoreda

  La xerrada del filòleg Oriol Teixell i la lectura compartida de la novel·la “Aloma” són dues de les activitats més destacades a la Biblioteca Municipal al març

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  L’escriptora Mercè Rodoreda serà una de les protagonistes de les activitats programades per aquest mes de març de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils. L’alumnat dels instituts Cambrils i Ramon Berenguer IV visitarà la Biblioteca per endinsar-se en l’obra d’aquesta escriptora i especialment en dues novel·les de lectura obligatòria a batxillerat: “Aloma” i “La plaça del Diamant”.

  En primer lloc, el divendres 9 de març, els i les alumnes de l’institut Cambrils ompliran la sala d’actes del Casal per assistir a la xerrada d’Oriol Teixell, doctorat en Filologia Catalana i professor de la Universitat Rovira i Virgili. Teixell farà un recorregut per la biografia de l’escriptora amb especial incís a les dues obres que els alumnes han llegit. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils i està adreçat especialment als alumnes d’aquest institut.

  En segon lloc, el divendres 16 de març, els alumnes de l’IES Ramon Berenguer IV comentaran amb els integrants del Club de Lectura Adult l’obra “Aloma”, que tant uns com els altres han llegit.

  Aquest març també hi haurà l’hora del conte amb titelles, les trobades dels clubs de lectura fàcil, infantil i juvenil i les sessions setmanals Llegim +. La biblioteca romandrà tancada del 29 de març al 2 d’abril amb motiu de la Setmana Santa.