L’alcaldessa de Cunit declararà davant la Fiscalia pel suport a l’1-O

    Montserrat Carreras serà la primera alcaldessa del Baix Penedès que declararà davant la Fiscalia Provincial de Tarragona aquest dimecres dia 27 de setembre

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Aquest dimecres dia 27 de setembre a les 9 del matí, l’alcaldessa de Cunit Montserrat Carreras, ha estat citada per tal de declarar davant la Fiscalia Provincial de Tarragona després d’haver signat el Decret de suport de l’1-O i haver-li comunicat al President Carles Puigdemont que cedirà els espais per votar el dia del referèndum. Des de l’ACN de Cunit han fet una convocatòria a tota la ciutadania per tal d’acompanyar-la i sortirà un autobús a les 7.30 hores de la parada de bus de l’Avda. Barcelona 120 (davant del Bar Diego)

    De fet, l’alcaldessa de Cunit havia d’haver declarat avui però va fer unes al·legacions ja que és el vintè aniversari del seu poble agermanat Hammelbach i tenia previst el viatge des de feia mesos. La Fiscalia va acceptar-ho i ho ha prorrogat fins aquest dimecres.

    Montserrat Carreras serà la primera alcaldessa del Baix Penedès que declararà davant la Fiscalia Provincial de Tarragona ubicada a la Rambla President Lluís Companys número 10 de Tarragona.