L’alcalde, Miquel Pueyo, rep a la Paeria el president del Col·legi de Metges de Lleida

    Al setembre tindrà lloc al Parador del Roser el XIV Congrés de Responsables de Comunicació dels Col·legis de Metges, amb tallers, conferències i taules de debat

    El paer en cap, Miquel Pueyo, ha rebut al seu despatx el president del Col·legi de Metges de Lleida, Ramon Mur, qui li ha explicat l’organització del XIV Congrés RESCOM, de responsables de comunicació dels col·legis de metges, que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre al Parador del Roser. Aquesta cita permet als assistents adquirir nous coneixements i competències a través de tallers, conferències i taules de debat. La Paeria col·labora en aquest esdeveniment, que se suma al calendari firal i congressual de la ciutat.

    Un altre punt que s’ha comentat a la reunió és la manca de metges al sistema sanitari de Lleida. Segons s’ha exposat, actualment hi ha una fuga de professionals que, tot i venir a treballar a la ciutat, no s’hi queden. A més, s’han de tenir en compte les jubilacions que es preveuen per als pròxims anys que agreugen la situació. Per això, s’ha parlat de possibles accions per dinamitzar el sector i d’impulsar atractius a la ciutat perquè els metges s’hi quedin.

    A la reunió, que ha comptat amb presència de la tinent d’alcalde i responsable de l’àmbit de la Salut a la Paeria, Montse Pifarré, el president del Col·legi de Metges a Lleida ha apuntat que tira endavant el projecte de la nova seu col·legial.